Dogs on the catwalk

2023-12-09 16:00 - 2023-12-09 20:00

Budapest Marriott Hotel 

Fashion Show, Örökbefogadási est, Jótékonysági-Közösségi Élmény exkluzív környezetben a Budapest Marriott Hotelben.

Büszkén jelentjük be, hogy 2018 után újra itt a Dogs on the Catwalk, az esemény, amely nemcsak egy különleges közösségi élmény, hazai tervezők, márkák fashion show-ja, hanem egy igazi örökbefogadási est az Ürömi Állatmenhelyet támogatva. Az eseményen 8 árva kiskutya játssza a fő szerepet, őket láthatjátok a kifutón, divattervezők és hazai márkákat viselő modellek kíséretében. Aznap este a kifutón lévő 8 kiskutya mind örökbe fogadható, az ő sorsukat tudod akár Te magad megváltoztatni.

Az eseménnyel az örökbefogadás fontosságára és trendiségére hívjuk fel a figyelmet, amellett, hogy segítünk is. Az eseményen edukációt is láthattok, élő podcast felvétellel és kerekasztal-beszélgetéssel indítjuk el a programot, ahol a jótékonykodás, örökbefogadás fontosságáról beszélgetünk, majd kitérünk olyan fontos szempontokra is, mint pl. hogyan befolyásolja a gazdi viselkedése,  a gazdi mentális jóléte a kutya viselkedését vagy pl. hogyan tudunk tudatos gazdik lenni. Felmerül témaként a felelős állattartás, és egyéb érdekességek.

Ha régóta tervezed, hogy kutyust szeretnél, vagy csak szereted a kutyákat és akár még a divatot is, vagy ha hiányzik már neked egy igazi kikapcsolódási lehetőség, felület azonos értékrendű emberekkel, ez a te eseményed. Gyere el, és éld át a különleges élményt. Exkluzív környezetben várunk Titeket, a csodálatos Budapest Marriott Hotel-ben, mely megfelelő
színvonalat biztosít az eseményünknek.  Mivel nemzetközi szinten, más európai városokba is érkezik az esemény, az első flash mob részese lehetsz, amelyet az egész világ látni fog.  Az este főszereplői még az ismert személy nagyköveteink, akiket folyamatosan fogunk megmutatni Nektek. Így akár lehetőségetek lesz a nemes cél mellett velük is találkozni élőben.

Az esemény ötletgazdája dr. Orosz Cintia. A csapat 2018-ban nagyszabású rendezvény keretében már megvalósította az eseményt, ismert személyek, divattervezők révén valamennyi kiskutyát örökbe adtak, és pénzt is gyűjtöttek licit keretében a Vigyél Haza Alapítványt támogatva. Újra itt az idő, hogy valami nagyot alkossunk együtt, gyere el és légy részese.

Márkák:

 • Meedo by Rubint Réka kollekció
 • NRN Privée Zero Waste kollekció
 • Indigo
 • PrincessFactory

PROGRAMTERV:

 • 15.30 - Érkezés
 • 16.00 - Dog Dancing show
 • 16.05 - Megnyitó beszéd Ovádi Péter állatvédelemért felelős kormánybiztos által
 • 16.15 - Kerekasztal beszélgetés (Stories Podcast felvétel is)
 • 17:15 - Fashion Show
 • 18:30 - Flash MOB
 • 19:00 - Tombola
Ha kérdésed van, kérlek az Facebook közösségünkben, https://www.facebook.com/groups/884892766518971 vagy a clubstorieshun@gmail.com-on jelezd nekünk.
 
A jegyvásárlás lehetőségét lezártuk. //2023.12.08. 23:19

Jegytípusok

A jegyértékesítés szünetel!
Céginfó

Marketing és Fesztivál Kft.
Cím: 2316 - Tököl,
Csokonai u. 60/A
E-mail: hello@1tix.hu

Ügyfélszolgálat

Jegyekkel kapcsolatos kérdéseit, panaszait és egyéb észrevételeivel ide kattintva vegye fel velünk a kapcsolatot.